بررسی استارت آپ استودیو

بررسی استارت آپ استودیو

از زمان تعیین مشکل تا تشکیل گروه و آغاز مرحله توسعه، مراحل مختلفی مشخص‌شده و اصطلاحاً برای هر مرحله دروازه تعریف می‌شود. مؤسسان در هر مرحله با دو سناریو روبرو می‌شوند: ادامه یا عدم ادامه این روش که ممکن است در جزئیات هر استودیو متفاوت باشد. به‌طورکلی، این خطرات را هم برای استودیوی راه‌اندازی و هم برای مؤسس کاهش می‌دهد. این شانس موفقیت استارت آپ هایی را که از هر مرحله عبور می‌کنند افزایش می‌دهد.

به‌عبارت‌دیگر، استارت آپ استودیو از مدل Line Startup روش توسعه محصول که به تکرار و یادگیری متکی است، در سطح نمونه کار ها استفاده می‌کند. راه‌اندازی کارخانه روند تکرار را از طریق پورتال‌های هر مرحله کاهش می‌دهد، اما از طرف دیگر، این مدل ایده‌های بیشتری را امتحان می‌کند. درواقع، مدل  ترکیبی از تکرار پیشگام و انتخاب سرمایه‌گذار است.

معیارهای ارزیابی شتاب‌دهنده سلامت؛ می‌توان از آن به‌عنوان استودیوهای استارت آپ استفاده کرد. ازجمله معیارهایی مانند تخصص و گروه بنیان‌گذار استودیو، دسترسی به منابع مالی داخلی و خارجی، شبکه‌ای که استودیو به آن متصل است، نمونه کارها و استارت آپ های استودیو و … ازجمله مواردی است که به شما کمک می‌کند تا به‌دقت هر استارت آپ استودیو را بررسی کنید، بهترین‌ها را برای همکاری انتخاب کنید.

 

استودیوی سلامتی استارت آپ:

Healthy استودیوی سلامتی استارت آپ در اوایل سال ۱۹۹۷ تأسیس شد. به دلیل ماهیت چند رشته‌ای صنعت بهداشت که به پیچیدگی فناوری‌هایی مانند اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و پیچیدگی صنعت می‌افزاید، سلامت نقش دارد در ایجاد ارزش با گسترش شبکه پزشکان، برنامه نویسان، مدیران بازرگانی و دیگران نقش مهمی را بر عهده دارد.

با توجه به ماهیت استودیوی استارت آپ و تفاوت آن با سایر گروه‌ها، به‌عنوان‌مثال،  Accelerator ، Health پاسخگوی نیازهای کارآفرینان، گروه‌های خلاق و بااستعداد در مراحل شکل‌گیری ایده، گروه سازی، توسعه محصول، بازارها، سرمایه‌گذاری است؛ و جمع‌آوری سرمایه از نمونه‌های بارز این قسمت هستند.

فلسفه وجودی و تجارت Startup Studio Healthio توسعه و راه‌اندازی شرکت‌های نوپای نوآور درزمینهٔ بهداشت است. در این راستا، ما انرژی زیادی را صرف ایجاد ایده‌های پاک و راه‌حل‌های نوآورانه راه‌اندازی برای حل مشکلات سیستم بهداشتی کشور می‌کنیم.

تفاوت بین شتاب‌دهنده‌ها و استارت آپ استودیو:

Startup Studio کاملاً برخلاف شتاب‌دهنده کار نمی‌کند. در شتاب‌دهنده‌ها، کارآفرینان ایده‌ها و استراتژی‌های خاص خود را پیدا می‌کنند، به دنبال سرمایه می‌گردند و به مدیران و بنیان‌گذاران باتجربه کمک می‌کنند.

در استودیوی راه‌اندازی، هیچ گروه شروع‌کننده‌ای وجود ندارد. این استودیو ایده‌های مختلفی را ایجاد می‌کند و سپس گروه‌های ایده آل مناسبی را برای تبدیل ایده‌ها به یک تجارت پیدا می‌کند.

استودیوها مانند استارت آپ ها پروژه‌های خود را با سرمایه‌های خطرپذیر تأمین می‌کنند. هدف این استودیوها ساده‌سازی روند راه‌اندازی و کاهش ۹۰ درصدی شکست آن‌ها است که به دنبال آن می‌توان راه هموار استارت آپ ها را تسریع کرد.

استارت آپ استودیو با تولید ایده‌های جدید و مدل‌های تجاری، استارت آپ ها را ایجاد می‌کند. سپس گروه و بنیان‌گذاران شرکت در استارت آپ را منصوب و پشتیبانی می‌کنید. استارت آپ استودیو منبع ایده‌های توسعه‌یافته آن است؛ بنابراین برخلاف شتاب‌دهنده‌ها، آن‌ها از ایده یا استارت آپی که قبلاً شکل‌گرفته پشتیبانی نمی‌کنند. استودیوهای استارت آپ به‌طور متوسط ​​۲۰ تا ۵۰ درصد (و در بعضی موارد بیشتر) سهام استارت آپ را در اختیاردارند.

اهداف استارت آپ استودیو:

یکی از اهداف استارت آپ استودیو تولید استارت آپ هایی مهم و باارزش برند بالا در آینده است. به‌جای تعداد استارت آپ ها، کیفیت آن را در نظر می‌گیرد. به همین دلیل است که اکثر استودیوهای استارت آپ سالانه بین ۳ تا ۵ استارت آپ تولید می‌کنند.

با توجه به پشتیبانی چندوجهی از استودیوهای استارت آپ، این مدل منابع زیادی را می‌طلبد. البته این مدل استارت آپ ها را بیشتر تقویت می‌کند، هم در بازاریابی (استارت آپ های استودیویی با به اشتراک‌گذاری داده‌های خود از بخش‌های مختلف مشتری به بهبود بازاریابی یکدیگر کمک می‌کنند) و هم در بخش هزینه (جمع‌آوری گروه‌های استودیوی استارت آپ، دانش، ابزار و هزینه‌ها باعث کاهش عملکرد می‌شود).

تیم‌های راه‌اندازی استودیو فقط مربی یا مشاور نیستند. آن‌ها مجریانی هستند که کارشان ایجاد استارت آپ است. هدف اصلی استودیوهای استارت آپی یافتن هرچه بیشتر استارت آپ های موفق است. به‌طورکلی، آن‌ها مسائل و مشکلات روزمره را شناسایی می‌کنند. سپس با استفاده از تجربه و ظرفیت پیاده‌سازی خود، ایده‌ای را ایجاد می‌کنند و اعتبار آن را تأیید می‌کنند. با این فرض که به دنبال راه‌حلی هستند که آن‌ها پیشنهاد کرده‌اند (ایده آن‌ها) و ایده آن‌ها درواقع نیاز واقعی بازار است. معمولاً شخصی را استخدام می‌کنند تا مدیرعامل استارت آپ خود باشد. مدیرعامل این شرکت تازه تأسیس سهمی در شرکت دارد و نقشی که او ایفا می‌کند متناسب با رشد شرکت است.

 

استودیو استارت آپ ساختاری است که هدف آن ساختن یک شرکت به‌صورت مداوم است. به لطف زیرساخت‌ها و منابع، استودیوهای استارت آپ شانس راه‌اندازی موفقیت‌آمیز را افزایش می‌دهند و مرحله توسعه استارت آپ را بهبود می‌بخشند. Startups Studios را Factory Startup یا Factory Startup نیز می‌نامند.

فعالیت استارت آپ استودیو:

شتاب‌دهنده‌ها، مراکز رشد و سایر مؤلفه‌های اکوسیستم کارآفرینی کشور در موقعیتی هستند که می‌توانند ایده‌های لازم برای راه‌اندازی تجارت خارج از سازمان خود را جذب کنند؛ اما رویه‌های جدید و موضوعات کلیدی برای تحقق ایده‌ها اضافه‌شده است. در سازمان‌های بزرگ، شرکت‌های بزرگ موفق به دنبال چالش‌های زیست‌محیطی یا روند جهانی فناوری هستند و برای دستیابی به آن‌ها به دنبال جذب افرادی هستند که بتوانند در آینده گروه‌های راه‌اندازی موفقی را تشکیل دهند.

استودیوهای استارت آپ یا کارخانه‌های نوپا از این نوع در این استودیوها، ایده اغلب بر اساس ارزشمندترین نیاز موجود در بازار تولید یا جذب می‌شود و پس از پخت ایده و دستیابی به حداقل محصول قابل‌قبول، گروه‌های متخصصی تشکیل می‌شوند که برای رشد سریع ترسیم و سازمان‌دهی می‌شوند. در حال حاضر، به دلیل مشکلات موجود در قلب سازمان‌های بزرگ و همچنین ضعف فرهنگ کارآفرینی در داخل سازمان، لازم است جایگاه این آتلیه‌ها در اکوسیستم کارآفرینی در کشور برجسته شود.